Spel & Aktiviteter

Shuffleboard

Utmana dina vänner i det populära spelet Shuffleboard. Vi har två stycken bokningsbara bord till förfogande. Passa också på att boka en middag i vår fantastiska restaurang på övervåningen.

Priser

Biljard

Hyr ett av våra fantastiska biljardbord tillsammans med vänner och familj. I källaren har vi ett flertal nya biljardbord. Passa också på att boka en middag i vår fantastiska restaurang på övervåningen.

Priser

Företagsevent

Få en minnesvärd företagsmiddag fylld med glädje, samarbete och skratt! Upptäck en unik upplevelse genom att boka vår Shuffleboard- eller Biljardtjänst, perfekt för att stärka teamandan och njuta av en fantastisk måltid tillsammans.

Kontakta oss via telefon eller e-post, så hjälper vi dig att skräddarsy en oförglömlig kväll som passar just era behov och önskemål.

Kalas

Gör din födelsedag till en minnesvärd och stilfull fest! Fira med dina nära och kära med en läcker middag och skojsamma stunder när ni spelar Shuffleboard tillsammans. Det är den perfekta kombinationen för att skapa en oförglömlig upplevelse.

Kontakta oss för att få information om priser via e-post eller genom att ringa oss direkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig arrangera en fantastisk födelsedagsfest som du och dina gäster kommer att älska!